Moe header
20:29 - 19/02/2014

manchester

DSC_2353 DSC_2357

my favorite chair <3

Leave a comment

sarah- February 22, 2014 at 13:03
jaa okej! vad tråkigt att höra fast ändå kanske skönt om ni båda kände att det inte funkade. ingen idé att vara tillsammans då liksom... men svårt ändå ja! men bra tips - tack! det är svårt att bara bryta helt så. man vill inte se honom men ändå någonstans långt inne så vill man av någon knäpp anledning. var det ditt första förhållande? du känns så ung:) vad har du för planer i sommar? JAG VILL RESA! har sett att du skrivit om det! känns så klyschigt bara, så typiskt ungdomar att vilja resa. men det är ju så naajs!
sarah- February 20, 2014 at 10:34
är du fortfarande tillsammans med den killen du nämnde för ett tag sen? jag har precis blivit dumpad av min och det är inget vidare kul alltså... februari är ju förövrigt den värsta månaden på året redan innan detta hände! oh well. några tips på hur man kommer över nån? /desperat tjej
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE