Moe header
01:00 - 15/12/2013

confession

Jaha, då har det återigen inletts. Detta intensiva och passionerande förhållande mellan mig och Bruce som med jämna mellanrum blossar upp. Nu på grund av en dokumentär som jag såg precis – Springsteen & I.
Jag kommer på mig själv med att sitta uppe sent, alldeles för sent, och laddar ner bootleg efter bootleg bara för att höra hur han varierar låten Backstreets mellan -75 och -78. Det där smärtsamma mellanspelet där han väver in Drive all night och kanske en tidig version av låten Sad Eyes som hamnade på albumet Tracks under slutet av 90-talet. NÖRDERI kallas det. Och jag hatar det. Men så är det när man har lyssnat på varenda album i några års tid. Tillslut hungrar man efter nytt, nya versioner, nya bilder, ny kunskap.

Blä, jag svamlar. Men för att klargöra. Springsteen har seglat upp på nummer 1 av favvoboys. Och nu är det ingen 64årig gubbe jag pratar om. Utan Bruce i mitt huvud kommer ALLTID var Bruce mellan -78 till -88. Helst såhär;

Puss godnatt.

Leave a comment

Nora- December 22, 2013 at 12:49
Men alltså GUD så snygg???
NEW POST: Icona Pop - In Memphis searching for trouble and ELVIS! #IAMICON
VIEW POSTS - VIEW PROFILE