Moe header
17:58 - 23/01/2013

wednesdayyy.

IMG_0844 IMG_0846

Släpper allt som har med kläder/mode/fashion och allt jävla jobbigt skit nu när det är så kallt ute. Ärligt talat har jag nog släppt det helt. bara kläderna är mjuka så är det ok med mig.

Har haft en så tråkig/deppig dag. Blä. Köpte biljett till Daniel Norgrens releasefest i Göteborg. Kan nog säga att han är nutidens bästa svenska artist. Allt han gör är SÅ. BRA.
Ska sluta att vara en sån bakåtsträvare när det gäller musik och strunta i att gå på “gamla” artisters konserter, för det enda de gör är att leva på sina gamla låtar och sin kändisstatus från när de var 25-30. Det är nästintill omöjligt att det låter lika bra nu och det enda man vill åt på dessa konserter är att känna som man har hamnat 50 år bak i tiden, när det i själva verket bara är gamla gubbar som står på en alltför stor scen och måste stötta sig mot förstärkarna (som någon skrev i en recension om ZZ Top när de spelade i Göteborg för några år sedan, haha)  Men det finns ETT undantag, och det är Bruce, fast han låter ju självklart gubbig nu också, men det är fan deep love där så åldern har ingen betydelse när det kommer till honom.

HÄRMED lovar jag mig själv att bara gå på konserter med artister som är IGÅNG och där man kan följa deras utveckling osv. 60talsmusiken passar sig bättre att lyssnas på skiva/vinyl/kassett/spotify.

Leave a comment

L- January 23, 2013 at 21:40
Kloka, fina underbara du!
NEW POST: Hilda Sandström - TODAYS ESSENTIALS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE